Kum ga osramotio na venčanju, pričao koje sve sajtove posećuje VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kum ga "osramotio" na venčanju, pričao koje sve sajtove posećuje VIDEO

Najbolji drugovi i drugarice na kraju se i okume, a pre nego što odlučite da nekoga pitate da bude uz vas dok izgovarate sudbonosno "da", dobro razmislite. Pogotovo ako vam prijatelj ima "čudniji" smisao za humor i zvanicama ispriča koje ste sve sajtove posećivali.

Od kuma se, naime, očekuje da tokom slavlja pohvalno govori o mladencima, i svog prijatelja ili prijateljicu predstavi u najboljem svetlu. Međutim, jednom Deniju se baš nije posrećilo, jer je njegov prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tom odlučio da svima ispriča koje sajtove Deni najviše posećuje.

Pretpostavljate, među njima je bio i jedan od najvećih distributera porno sadržaja. Tom, naime danima nije mogao da smisli šta zvanicama da ispriča o Deniju, pa se dosetio da kontaktira zaposlene sa ovog sajta, i sazna šta je sve Deni na njihovom sajtu posećivao, piše indy100.com.

"Nazvao sam ih i rekao sam ja sam kum na venčanju, a oni su mi svašta otkrili o njegovim interesovanjima", našalio se Tomi i zvanicama pustio video koji su napravili zaposleni sajta.

Pokazalo se da je Deni baš veliki ljubitelj ovog sajta i da ga posećuje u svakoj zemlji u kojoj se nađe. Sve detalje koje je Tom otkrio o navikama svog prijatelja na svadbi mogle su da krenu po zlu, ali na sreću, prijatelji, porodica, ali i buduća supruga imali su razumevanja za Denijeve "posete".

U videu pogledajte kako je izgledala ova neobična zdravica:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

A od kuma: Blam! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018

Najbolji drugovi i drugarice na kraju se i okume, a pre nego što odlučite da nekoga pitate da bude uz vas dok izgovarate sudbonosno "da", dobro razmislite. Pogotovo ako vam prijatelj ima "čudniji" smisao za humor i zvanicama ispriča koje ste sve sajtove posećivali...Od kuma se, naime, očekuje da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.