Paranoid park

Izvor: Domino Magazin, 20.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paranoid park

Pregolema je tuga skejterska - pogotovo kada ubiju nedužnog čuvara pruge

Šesnaestogoišnji skejter Alex odlazi na najbolje mesto za skejtene u Portlandu - Paranoid Park. Usput stvari pođu po zlu, pošto zbog njegove zabave nastrada čuvar pruge. Alex pokušava da zaboravi na ovu sitnicu, ali breme krivice ga progoni i to kroz njegov odnos sa devojkom, prijateljima i roditeljima. Policija je sve bliže otkrivanju krivca, a od Alexovog izbora kome će otkriti tajnu zavisi i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << li će završiti u zatvoru.

Režiser Gus Van Sant je nominovan za Oscara filmom Dobri Will Hunting. Kritičari posebno ističu vrhunsku kameru i umetničke kadrove uz sve ostalo dobro i pohvalno poput priče, glume, tempa i emocija. Francuski filmski časopis Les Cahiers du cinéma uvrstio je Paranoid Park na listu 10 najboljih filmova 2007. godine.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.