Pao sa 19. sprata i preživeo: Na putu do bolnice nastavio da peva VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 20:37

Pao sa 19. sprata i preživeo: Na putu do bolnice nastavio da peva VIDEO

Jedan Rus preživeo je pad sa 19. sprata zgrade nakon što je sleteo na parkirani automobil.

Na video snimku na društvenim mrežama se vidi kako spasioci u gradu Voronježu pomažu žrtvi, koja je očigledno bila pijana. Neki izveštaji tvrde da je čovek možda skočio.

Lokalni mediji javili su da muškarac ima 41 godinu. Prema rečima svedoka, viđen je kako nerazumljivo viče sa balkona stana od 19 spratova, pre nego što je pao i sleteo na parkirani Nissan Ks-Trail, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše Raša tudej (RT).

Nije poznato da li je on bio stanar stambenog kompleksa u kojem se dogodio incident.

Na snimku se vidi kako muškarac uz pomoć medicinara hoda do kola hitne pomoći. Prema izvorima iz Hitne pomoći, on je u teškom stanju sa povredama glave i kičme prebačen u bolnicu.

Neki izveštaji tvrde da je nastavio da peva na putu do bolnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.