Pao avion: Među poginulima i poznati pilot koji je imao emisiju na Diskaveriju FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 17:00

Pao avion: Među poginulima i poznati pilot koji je imao emisiju na Diskaveriju FOTO

Pilot Džim Tveto, poznat po ulozi u dokumentarcima na kanalu Diskaveri - "Flying wild Alaksa", poginuo je u padu aviona neposredno nakon poletanja, a sa njim je nastradao i vodič za lov i ribolov, saopštili su truperi Aljaske.

Tvetov porodični avio biznis u mestu Unalaklet je prikazan u tri sezone na kanalu Diskaveri.

On i putnik Šejn Rejndolds iz Orofina u Ajdahu poginuli su u petak u blizini priobanog sela Šaktolik, na oko 200 kilometara od Nouma, preneo je AP. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U izveštaju trupera se navodi da je avion "cesna 180" hvatao zalet, ali da nije dostigao veliku visinu i brzo se srušio.

Tveto je poginuo u 69. godini radeći ono što voli, navela je njegova kćerka Erijel na Instagramu, dok je očevog saputnika Rejnoldsa nazvala "sjajnim lovačkim vodičem i prijateljem porodice".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRUŠIO SE AVION NA ALJASCI Poginuo pilot koji je imao emisiju na Diskaveriju

Izvor: Blic, 17.Jun.2023

Pilot Džim Tveto, poznat po ulozi u dokumentarcima na kanalu Diskaveri - "Flajing vajld Alaksa", poginuo je u padu aviona neposredno nakon poletanja, a sa njim je nastradao i vodič za lov i ribolov, saopštili su truperi Aljaske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.