Pametnice po Zodijaku: Ovaj znak jednostavno zna sve!

Izvor: BKTV News, 16.Dec.2017, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pametnice po Zodijaku: Ovaj znak jednostavno zna sve!

Ljudima u njihovom okruženju nekad bude prosto neprijatno od količine informacija koje poseduju.

Pripadnici ovog znaka su poznati po svojoj maštovitosti, kreativnosti i intuiciji, te često žive u svetu istkanom od snova. Upravo zbog toga, u stvarnosti se ne snalaze najbolje.

Reč je o znaku – Ribe.

Njima je u životu potreban dubok unutrašnji mir jer u suprotnom negativna atmosfera bi mogla da im isisa životnu energiju. Jednostavno, Ribe reaguju na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sve negativne uticaje koje duboko u sebi proživljavaju.

Horoskop za 15. decembar: Ovaj znak danas baš prati SREĆA, a evo kome se SMEŠI USPEH na poslu!

Intuitivne i često sanjalice, Ribe se najbolje osećaju na poziciji gde će njihove kreativne sposobnosti doći do izražaja, još bolje ukoliko je to u humanitarne svrhe. Zanimanja koja pristaju ovom horoskopskom znaku su: advokat, arhitekta, veterinar, muzičar, socijalni radnik i dizajner igrica. Vrlo važno za Ribe je da budu istrajne u svojim nastojanjima.

Ipak, ono što ih čini posebnim je sposobnost opažanja ostalima nevidljivih situacija koje mogu da ukažu na važan događaj. Nemoguće ih je prevariti i ubediti u suprotno jer im je dato da znaju stvari unapred. I često se desi da su u pravu.

Njihov moto je "ja verujem" i uglavnom se rukovode time što su predosetili, što je zapravo intuicija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.