Pamela Anderson o seksualnom nasilju koje je doživela: Terala me je da igram čudne igrice na telu

Izvor: B92, 21.Jan.2023, 10:49

Pamela Anderson o seksualnom nasilju koje je doživela: "Terala me je da igram čudne igrice na telu"

Glumica Pamela Anderson otvoreno govori o tome da je imala teško detinjstvo te da je nekoliko puta bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

Zvezda kultne serije "Baywatch" Pamela Anderson nedavno je za magazin People progovorila o svom teškom detinjstvu i kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kako navodi, prvobitno ju je zlostavljala dadilja, a potom u 12. godini silovao ju je muškarac.

“U mom slučaju to je bila dadilja koja me vrlo rano seksualizovala, terajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me da igram čudne igrice na njenom telu. Zapretila mi je da nikome ne kažem", izjavila je Anderson.

Anderson navodi kako je u svemu tome nastojala da zaštiti svog brata, kako i on ne bi proživeo isto što i ona. Dugo ju je bilo sramota zbog svega što joj se dogodilo, ali je priznala da je to učinilo jačom i time želi da poruči svima koji su se našli u sličnim situacijama da nisu sami.

Podsećamo, ova pedesetpetogodišnja glumica će 31. januara predstaviti svoj emotivni život u dokumentarcu "Pamela, A Love Story" na Netfliksu. Kako kaže, spremna je da razotkrije svoj lični život, jer će 2023. postati godina kada će ljudi upoznati njeno pravo lice.

Dokumentarac "Pamela, A Love Story" sadržavaće iskrene ispovesti o njenih šest propalih brakova, a produkciju će raditi njeni, sad već odrasli sinovi Brandon i Dilan Li, koje je dobila s Tomi Lijem. Upravo su njeni sinovi zaslužni za to što će objaviti dokumentarac o svom životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.