PRAVI SAM OLOŠ: Počupala sam ih oboje i uradila dečku neoprostivu stvar

Izvor: NaDlanu.com, 09.Mar.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI SAM OLOŠ: Počupala sam ih oboje i uradila dečku neoprostivu stvar

Da se nismo posvađali do svega ovoga ne bi ni došlo. Imala sam želju da ga kaznim.

Danima se sprema za odlazak na derbi. Nedelju dana je samo o tome pričao. Dva, tri dana pre utakmice posvađali smo se jer sam ga uhvatila kako ispred doma u kojem živi (nalazi se na Zvezdari) priča sa nekom seljančurom iz Čajetine za koju mislim da mu se nabacuje.

Napravila sam malu scenu. Počupala sam ih oboje i otiišla. Nisam mu se javljala. Tu noć sam smislila osvetu. Otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sam na derbi na jug, među naokorelije navijače Partizana, među Grobare.

Dečko je otišao s drugovima na sever sa Delijama. Iako moji svi u porodici navijaju za Zvezdu, kao i dečko, otišla sam među partizanovce i celu utakmicu se samo slikala. Fudbal me uošte ne zanima. Slike sam okačila na fejsbuk i instagram.

Osveta je uspela. Zvao me je sat posle završetka utakmice. Svašta mi je rekao, između ostalog i da sam grobarski ološ.

Drugarice su me žestoko kritikovale. Dva dana sam odbijala da priznam grešku. Tek kad sam mu poslala poruku u kojom sam mu se izvinila, pozvao me je. Izbrisala sam slike s derbija, na kojem sam se strašno smorila.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.