PRAVAC KUPATILO, ALI NE NA TUŠIRANJE: Tri stvari koje svaka žena  treba da uradi posle seksa

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVAC KUPATILO, ALI NE NA TUŠIRANJE: Tri stvari koje svaka žena treba da uradi posle seksa

Znamo šta se dešava pre i tokom seksa, ali nismo znali da baš sve žene nakon što se završi akcija urade ove tri stvari.

Pravac TRČE u kupatilo- ali samo ako morate da piške

Urinane infekcije su česte i svaka peta žena ima problem sa njima. Američki ginekolozi tvrde da je mit da mokrenje nakon seksa štiti od infekcija.Piškenje vas neće spasiti. Dakle nakon seksa, lezite i opustite se i sledite ovaj savet.

Premotavajte film u svojoj glavi: >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << od početka do kraja

Svaka žena analizira svaki sekund seksa. Ako je seks bio dobar dobro je to reći partneru. Priča nakon akcije ispod pokrivača učvršćuje odnos između partnera. Najbolje je pričati odmah nakon seksa jer kasnije potezanje te teme može biti neugodno.

Zapišite nelogodnosti ako ih je bilo


Dešava se ponekad da tokom seksa žena oseti bol: ili je u periodu ovulacije kada su jajnici uvećani ilije u odnosu na partnera zautela neki nezgodan položaj. Ipak ako se bol dešava često to može ukazivati na ciste, miome a nekad i na teža obolenja.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.