PODIVLJALA JE: Zadovoljio sam dečka moje sestre

Izvor: NaDlanu.com, 17.Mar.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODIVLJALA JE: Zadovoljio sam dečka moje sestre

Od kad se to desilo ne pričamo, a u kući je pravo ratno stanje.

Moja rođena sestra se zabavlja s dečkom, zapravo čovekom od 42 godine, zadnjih godinu dana. On je privatnik, bavi se termotehnikom. Sestra je mlađa od njega 16 godina. I to mi je u početku smetalo. Ali kad mi je ponudio da radim kod njega na povremenim poslovima, promenio sam mišljenje. Pomagao sam u njegovoj firmi prilikom izrade projekata za grejanje za zgrade u izgradnji. Tri meseca sam radio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i dobro upoznao čoveka. Bio je veoma zadovoljan mojim učinjkom.

Iako nisam još završio fakultet, trudio sam se da budem odgovoran i iskoristim šansu. I on je bio zadovoljan. Zapravo prezadovoljan. Toliko me je hvalio kod sestre i majke da mi je bilo neprijatno. Zadovoljio sam ga, pa mi je ponudio da radim kod njega četiri sata dnevno dok ne završim faks.

Umesto da bude srećna što lepo sarađujem s njenim dečkom, sestra je podivljala. Ogovarala me je kod dečka, izmišljala šta sam pričao o njemu sve u cilju da nas razdvoji. U početku nisam pridavao pažnju njenim smicalicama, ali kad sam primetio da on menja stav prema meni, da postaje rezervisaniji, odlučio sam da ga pitam u čemu je problem. Tek posle mog insistiranja otkrio mi je šta je po sredi.

Znao sam da je ljubomorna i da pati od zavisti, ali da može otići tako daleko u svojim izmišljotinama nisam pretpostavljao. Rekla mu je, pored ostalog, da sam rekao za njega da je “matori perverznjak”, “da mu se ne diže” i gomilu drugih gluposti. Oni planiraju uskoro da započnu zajednički život i ne znam šta mi još može smestiti. Posao mi je važan jer je to jedini izbor novca na koji mogu računati.

DUD

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.