PAŽNJA! Velika julska RASPRODAJA!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽNJA! Velika julska RASPRODAJA!

Predstavljamo vam neverovatnu ponudu kompanije Atlas i njenog partnera Pensarecasa.it, eminentnog italijanskog proizvođaca pločastog nameštaja, koji svoju tradiciju gradi još od 1968 godine.

Pensarecasa.it je prsutna na našem tržištu od septembra prošle godine i to samo u Atlas salonu nameštaja u Beogradu.

Foto: Promo

Upravo na tom mestu, samo u mesecu julu, možete pronaći moderne dnevne boravke, funkcionalne kuhinje i udobne spavaće sobe, po čak 70% >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nižim cenama. Elektronski catalog mozete pogledati na OVOM linku.

Veliki izbor završne obrade frontova, najkvaliteniji okovi i soft-closing mehanizmi, kao i široka paleta asesoara, omogućavaju da se odgovori na sve vaše želje i potrebe i da se vaš dom pretvori u oazu udobnosti i funkcionalnosti uz nikad bolji odnos cene i kvaliteta.

Foto: Promo

Kuhinje koje su popustu od 50-60% su opremljene najkvalitetnijim slavinama i sudoperama kao što su Franke i Blanco, a uz to kompanije su pripremile dodatni popust od 5% ukoliko ih odaberete u kompletu sa vec sniženim Bosch, Electrolux, Beco, Gorenje, i mnogim drugim kuhinjskim aparatima svetski poznatih brendova.

Spavaće sobe i dnevni boravci su sniženi do 50%, ali je takođe obezbeđena i podrška stručnog tima za potrebe prepravki postojećih modela, ukoliko za tim postoji potreba.

Foto: Promo

I ne samo to! Pored velike rasprodaje izloženih modela, očekuju vas dodatni popusti od 5% ili 10% ukoliko kupite vise od jednog ponuđenog artikla, kao i 20% popusta sve nove porudžbine u mesecu julu. Zaista, jedna od onih ponuda koja se ne propušta.

Ono sto je bitno napomenuti jeste da se svi proizvodi, pored visokih standarda u pogledu dizajna, odlikuju visokim kvalitetom - koriste se vodootporni paneli od univera klase E1 (ekološki sertifikat koji garantuje minimalno korišćenje formaldehida, odnosno minialnu emisiju štetnih materija) čime zadovoljavaju standarde Evropske unije.

Foto: Promo

Na Atlas web sajtu www.atlasuzice.com takođe možete pogledati eletronski katalog sa kompletnom ponudom i svim neophodnim informacijama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.