Ovo stvarno privlači muškarce

Izvor: Domino Magazin, 10.Feb.2014, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo stvarno privlači muškarce

Devojke čitajte pažljivo

Večito pitanje, šta to muškarci vole na ženama? Možda pamet, plavu kosu, obline, duhovitost?

Nemojte se zamarati, evo kratkih i jasnih odgovora:

Pažnja

Muškarci vole da budete pažljive, brižne, da mislite na njih i volite ih. Naravno, to uključuje i zainteresovanost za sve ono što vole, za fudbal, pivo sa prijateljima, vožnju biciklom, pecanje.

Prijateljstvo

Muškarci veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << vole da imaju kraj sebe žene kojima mogu da se povere, da ih pitaju za savete, da ih smatraju prijateljima i koje će ih uvek podržavati.

Seksipil

Sekspil je uvek privlačan muškarcima, ali ne i vulgarnost. Vole one žene koje zrače i dišu seksipilom.

Nezavisnost

Muškarci obožavaju žene koje su samostalne. Vole snažne žene koje znaju svoj put u životu i ne traže od muškarca pomoć za svaku sitnicu.

Autentičnost

Žena koja je sva svoja, koja zna svoje mogućnosti i loše strane, koja se ne stidi svojih nedostataka e to je autentična žena. Takve žene vole muškarci, veoma ih cene i poštuju.

Pristojnost

Muškarci poštuju i cene pristojne žene. Vole žene koje se ponašaju kao dame, koje umeju da opraštaju i poštuju druge ljude.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.