Ovo je preraslo u bolest FOTO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 16:19

"Ovo je preraslo u bolest" FOTO

Cela porodica Kardašijan ima potrebu da svoje fotografije na društvenim mrežama modifikuju do neprepoznatljivosti, a jedna od sestara je otišla korak dalje.

Sestra poznate rijaliti zvezde Kim Kardašijan - Kloi Kardašija je u nedavnoj objavi na Instagramu pokazala svoju slatku porodicu i to povodom Dana zaljubljenih.

Kim Kardašijan na plaži – bez fotošopa izgleda ovako FOTO

Među porodičnim fotkama našla se i slika njihovog kućnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljubimca - mačke po imenu Grej kiti.

Čuvena urednica "Voga" javno je ponizila Kardašijanku; "Kim je niko i ništa" VIDEO

I celokupna objava ne bi izazvala toliko pažnje da mačka nije bila isfotošopirana. Odnosno, izgledala je kao da "nije sa ove planete".

Tada je Kloi postala meta kritika svojih mnogobrojnih pratilaca, a komentari, poput: "Ovo je preraslo u bolest", "Da li je ova žena normalna?", "Prvo je fotošopirala sopstvenu decu, a sada je prešla na jadnu mačku"... bili su i te kako vidljivi u komentarima ispod objave.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu, te su kratko napisali da su ruske plave mačke toliko lepe, da u realnosti, a ne samo na fotografijama, izgledaju nestvarno.

Šta vi mislite?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.