Ovo je jedini način da sakrijete podočnjake šminkom

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je jedini način da sakrijete podočnjake šminkom

Lepotu vašeg lica definitivno mogu da upropaste grozni podočnjaci. Međutim, napokon je i ovaj problem postao rešiv, jer se pojavila adekvatna šminka koja prekriva čak i najtamnije kolutove.

Postoje podočnjaci koji su uvek tu i koje nijedan korektor ne može da sakrije.

Ako ste jedna od "srećnica" koja ima genetsku predispoziciju za kolutove oko očiju ne treba više da očajavate, piše Net.

Kozmetička industrija se vešto dosetila kako da doskoči i ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << problemu, a sve to uz korektivne nijanse korektora u boji breskve i lososa, koje služe za neutralisanje podočnjaka svih boja u spektru od plave do ljubičaste.

A photo posted by Trendee King on Jun 25, 2016 at 6:53pm PDT

Međutim, kao i kod klasičnih korektora, pri odabiru prave nijanse morate da pazite da bude u skladu s vašim tenom i da obratite pažnju za šta želite da ih upotrebljavate.

A photo posted by Trendee King on Jun 16, 2016 at 12:59pm PDT

Naime, ovakvi korektori se mogu nanositi sami, ali obično se za dobijanje boljeg efekta na njih stavlja i korektor u boji kože.

A photo posted by Trendee King on Jun 14, 2016 at 6:44am PDT

Korektivne nijanse koje više vuku na narandžastu boju, poput kajsije, odlične su za prekrivanje plavih vena i modrica.

A photo posted by Trendee King on Jun 11, 2016 at 1:40pm PDT

Tamni krugovi oko očiju nestaće nanošenjem korektora u boji lososa.

A photo posted by Trendee King on Jul 24, 2016 at 9:21pm PDT

Ako ste tamnije puti, birajte što više narandžaste korektivne nijanse. Što tamnija koža, to intenzivnija nijansa narandžaste.

Pogledajte kako najbolje da našminkate svoje oči.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.