Ovih 8 takmičara odlaze na balkon: Ivana nije jedna od njih VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 22:59

Ovih 8 takmičara odlaze na balkon: Ivana nije jedna od njih VIDEO

Kao i prethodnih nedelja, i ove je bilo napeto u srpskoj MasterChef kuhinji.

U 11. epizodi najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua ostalo je 13 takmičara koji su se borili za mesto na balkonu i tako bili sve bliži tituli prvog srpskog MasterChef kuvara i novčanoj nagradi od 50.000 evra!

Sudije Branko, Filip i Nenad su takmičare stavili pred nove muke. Ovoga puta su imali zadatak da spremaju po jedan specijalitet iz internacionalnih kuhinja. Iako su se takmičari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponadali da će kuvati u paru, i ovoga puta je usledio “tvist”. Prijatelj je kuvao protiv prijatelja.

Prva koja je zaslužno otišla na balkon i tako se spasila eliminacionog kuvanja bila je Milana, koja se takmičila protiv Teodore, svoje najbolje drugarice iz MasterChef kuće. Zatim, njen put do balkona su pratili Nemanja, Nenad, Ognjen, Vesna, Gordana, Tanja i Martin.

Kuvari amateri koji se ove večeri nisu baš najbolje pokazali bili su Anamaria, Milica, Ivana, Silvana i Teodora, koje će u petak, 26. januara u novoj epizodi s početkom u 20.55 učestvovati u eliminacionom kuvanju.

To što se nije našla na balkonu i što će kuvati u drugom krugu ove nedelje, najteže je palo Ivani, koja se u eliminacionom kuvanju našla prvi put od početka takmičenja.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.