Ovako je Majkl Daglas zaprosio Ketrin Zitu Džons: Prvo je rekla ne

Izvor: B92, 07.Sep.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Majkl Daglas zaprosio Ketrin Zitu Džons: "Prvo je rekla 'ne'"

Majkl Daglas (71) i Ketrin Zita Džons (46) jedan su od najomiljenijih bračnih parova Holivuda.

Njihova ljubav traje već 16 godina. Nisu je prekinuli ni njegova borba s rakom, ni njena s bipolarnim poremećajem, a razlika u godinama im nikada nije stajala na putu ljubavi. Sada slavni glumac otkriva kako je izgledao momenat kada je Ketrin upitao da se uda za njega.

“Zaprosio sam je u Aspenu 31. decembra 1999, tako da nikada neću zaboraviti taj dan”, priseća se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Daglas.

“Oboje smo bili bolesni, imali smo grip, a ja sam je pitao da li želi da bude moja supruga kada smo zakoračili u prvi minut dvehiljadite godine”, kaže Daglas i uz smeh dodaje kako mu je prvo rekla "ne".

Par danas ima sina Dilana (16) i ćerku Sajrus (13), a Majkl kaže kako su srećniji nego ikada, iako su se 2013. godine nakratko rastali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holivudska legenda: Žena mi je prilikom prosidbe rekla "ne"

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2016

Majkl Daglas (71) i Ketrin Zita Džons (46) jedan su od najomiljenijih bračnih parova Holivuda...Njihova ljubav traje već 16 godina. Nisu je prekinuli ni njegova borba s rakom, ni njena s bipolarnim poremećajem, a razlika u godinama im nikada nije stajala na putu ljubavi. Sada slavni glumac otkriva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.