Ovako izgleda vožnja ruskog lovca MiG-29 (VIDEO)

Izvor: B92, 24.Avg.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda vožnja ruskog lovca MiG-29 (VIDEO)

Rusko ministarstvo odbrane nedavno je objavilo video-snimak koji prikazuje let aviona MIG-29 od Kurska ka Sankt Peterburgu.

Na video-snimku su demonstrirane veštine ruskog pilota u punoj vojničkoj opremi, a svi gledaoci koji do sada nisu imali priliku da se približe instrument-tabli aviona sada to mogu da učine.

Mikojan Mig-29 razvijan je sedamdesetih godina prošlog veka sa ciljem da se suprotstavi američkim avionima, a uveden je u operativnu upotrebu u sovjetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naoružanje 1982. godine, piše Dejli mejl.

Reč je o lovačkom avionu koji je Rusko ratno vazduhoplovstvo nastavilo da koristi i posle raspada Sovjetskog saveza, a finansijske poteškoće sprečile su isporuku usavršenih modela.

Izvor: dailymail.co.uk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Let ruskog lovca Mig-29

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2016

Rusko ministarstvo odbrane nedavno je objavilo video-snika koji prikazuje let aviona Mig-29 od Kurska ka Lenjigradu...Veštine ruskog pilota u punoj vojničkoj opremi na video-snimku su demonstrirane, a svi gledaoci koji do sada nisu imali priliku da se približe instrument-tabli aviona sada mogu  i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.