Ovako izgleda implozija podmornice: Ova animacija je sakupila milione pregleda VIDEO

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 22:52

Ovako izgleda implozija podmornice: Ova animacija je sakupila milione pregleda VIDEO

Videi o imploziji podmornica na društvenim su mrežama sakupili milione pregleda nakon što je završena potraga za nestalom podmornicom te je objavljeno da je implodirala.

Američka obalska straža objavila je da je podmornica koja je nestala tokom ekspedicije do Titanika verovtno implodirala i da je svih pet putnika poginulo.

Mnoge je zbog toga zanimalo šta je to tačno implozija podmornice i kako izgleda, zbog čega su videi koji odgovaraju na ta pitanja u kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << roku skupili više miliona pregleda.

Jedan od njih ima 8,6 miliona pregleda i prikazuje animaciju implozije nakon koje je plovilo u potpunosti uništeno.

Podsetimo, admiral američke obalske straže Džon Mauger je na konferenciji za medije rekao da je podvodni dron oko 500 metara od pramca Titanika pronašao krhotine koje ukazuju na "katastrofalnu imploziju".

"Nakon tog otkrića smo odmah obavestili porodice. Izražavam duboko saučešće porodicama. Ne mogu ni zamisliti kako se sada osećaju i nadam se da će im ovo otkriće pružiti utehu tokom ovih teških trenutaka", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.