Ovaj voditelj domaće televizije oduševio dizajnom svoje zaštitne maske

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj voditelj domaće televizije oduševio dizajnom svoje zaštitne maske

Ko je rekao da maske ne mogu da budu modni detalj?

Iako se svet trenutno privikava na nošenje zaštitnih maski, to ne znači da ne smemo da pustimo mašti na volju i da ih dizajniramo u raznim bojama.

Voditelj Srđan Predojević se u jutarnjem programu TV Prva pojavio sa rukavicama i sa zaštitnom maskom na licu, poštujući mere Vlade Srbije.

Međutim, izbor maske je ono što je dodatno privuklo pažnju gledalaca ali i medija, koji su počeli da prenose kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Srđan ima najjaču masku".

Naime, voditelj je nosio masku u bojama srpske zastave koju nije skidao za vreme trajanja programa, kako u razgovoru s novinarima tako ni kad je razgovarao s onima koji su gostovali putem video-poziva.

Srđanova maska postala je poznata i van granica Srbije, pa su o njoj pisale i hrvatske kolege.



Da li i Vi nosite maske zanimljivih boja i drugačijeg dizajna?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.