Ovaj robot je napravljen da vas usreći

Izvor: Domino Magazin, 23.Jan.2014, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj robot je napravljen da vas usreći

Možda nema seksi glas kao HER, ali budućnost je stigla

Da li ste već gledali film Her? Ako niste stvarno bi trebalo. To vam je priča o bliskoj budućnosti u kojoj se glavni lik zaljubi u svoj operativni sistem. A kako i ne bi kada joj glas pozajmljuje Skarlet Johanson.

E pa ta budućnost je blizu. I možete da bduete deo nje samo ako kupite EmoSpark robota.

On doduše ne dolazi u seksi pakovanju i nema seksi glas kao Samanta, ali je tu da vas usreći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin <<

Ova kockica koristi napredne algoritme za prepoznavanje izraza lica kako bi otkrila vaše emocije. A u njenom srcu virtuelne inteligencije se nalazi Emotional Processing Unit koji će pomoći da robot stvara i svoje emocije za interakciju sa vlasnikom.

A uz to će naučiti da komunicira sa vama uz pomoć osam osnovnih emocija: zadovoljstvo. tuga, poverenje, gađenje, strah, bes, iznenađenje i očekivanje.

Cena je oko 200 evra i pogledajte kako zapravo radi:

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.