Ovaj rasplet nije očekivala: Vozač autobusa se javio ženi koja mu je ostavila poruku na stanici FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 08:05

Ovaj rasplet nije očekivala: Vozač autobusa se javio ženi koja mu je ostavila poruku na stanici FOTO

Britanka Dona Suter postala je viralna nakon što je ispričala kako je na autobuskoj stanici ostavila poruku zgodnom vozaču autobusa kog je ugledala dok je ručala s prijateljem na terasi jednog restorana.

Britanka je za Manchester Evening News ispričala da joj se javio tajanstveni vozač, koji želi da ostane anoniman. Rekla je kako je reč o "zaista dragom tipu" te da su razmenili prijatne poruke.

"Dobila sam privatnu poruku od njega. Znala sam da je to on zbog profilne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotke. Napisao mi je: 'Ja sam vozač autobusa.' Ali, nažalost, u vezi je", ispričala je Dona.

Dona mu je zahvalila što joj se javio, dodajući kako je cela priča postala hit te da će verovatno sada biti još i veći, a vozač je zahvalio i složio se s njom.

"Nisam mogao da se ne javim", napisao joj je.

Podsetimo, Dona je ispričala kako joj se svideo vozač autobusa koji se zaustavio na stanici te da mu je dala znak rukom da je nazove. Njen prijatelj pokušao je da uhvati autobus, no nije mu uspelo pa su odlučili da mu ostave poruku na stanici.

"Hej, zgodni vozaču autobusa, nazovi me", pisalo je u poruci uz Donnin broj telefona.

Donna je inače samohrana majka dvoje dece koja radi četiri posla i sama je već pet godina. Izjavila je kako su joj dojadile aplikacije za upoznavanje te da smatra kako bi kavaljerstvo trebalo da se vrati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.