Ova usluga u restoranu ih je koštala 28 evra: Nikad pre nisam naišao na ovo FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 08:07

Ova usluga u restoranu ih je koštala 28 evra: "Nikad pre nisam naišao na ovo" FOTO

Internetom kruži račun iz jednog restorana u kom su naplatili i posebnu uslugu koja je iznervirala mnoge.

Korisnik AsperLDN97 objavio je račun na Redditu koji pokazuje da su njegova devojka i njene tri prijateljice dobile račun na kojem je naplaćeno 8 dolara po osobi za slušanje muzike uživo.

Devojke su za slušanje muzike uživo morale platiti ukupno 32 dolara, odnosno nešto više od 28 evra.

"Je li ovo neka nova fora? Nikad pre nisam naišao na ovo", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upitao je korisnik, a u komentarima su se javili ljudi koji su objasnili kako su se već sreli s ovim novim trendom.

"Ovako je bilo i u restoranu u kom sam radio. Imali smo muziku uživo svake večeri, a na jelovniku je stajalo da se naplaćuje 8 dolara po osobi kada je svirala muzika. Novac je otišao ravno muzičarima. Niko se nikada nije žalio", objasnio je jedan tip.

Neki su pak podržali njegovu ogorčenost naplatom za slušanje muzike.

"Ne bih im to platio osim ako nije postojao jasan znak da se muzika naplaćuje. Moraju to dati do znanja pre narudžbe", rekla je jedna osoba.

"Šta kad neko ode u restoran zbog hrane i onde slučajno svira muzika uživo? Da, ne bih bio srećan s ovim", komentarisao je neko drugi, dok drugi pak smatraju kako je ovaj potez u redu jer time gost plaća muzičare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.