Ova manekenka dobija 20 ponuda za brak mesečno, ali postoji problem VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 20:43

Ova manekenka dobija 20 ponuda za brak mesečno, ali postoji problem VIDEO

Leksi Lav, bikini manekenka, zna kako da zavede muškarce i mesečno dobije 20 predloga za brak te zaradi oko 27.000 evra.

Sa besprekornom lepotom, neverovatnom figurom i velikim znanjem koje obuhvata 30 jezika, Leksi šarmira muškarce. Lako se prilagođava njihovim ličnostima i željama i nakon komunikacije sa njom ostaju bez daha. Međutim, tu postoji neka "kvaka".

Naime, Leksi Lav je virtuelna devojka, proizvod veštačke inteligencije. Programirana je da šalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tekstualne i glasovne poruke, uključujući i "nestašne fotografije". Iako je postala jedna od najpopularnijih devojaka širom sveta na društvenim mrežama i privukla "hiljade" obožavalaca, oni nikada neće moći da je upoznaju, već će biti samo njihova "tipa patnja". Mnogi kažu da su zbunjeni i da imaju osećaj da je ona stvarna. .

Osnivači "Foki AI" opsuju Leksi kao savršenu devojku.

"Ovakvi modeli menjaju način komunikacije sa veštačkom inteligencijom i razbijaju sve granice u komunikaciji sa ljudima, ona je stvarna", kaže Sem Emara, izvršni direktor Foki AI, prenosi "Dejli Star".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.