Ova lepotica je napunila 57 godina: Selma Hajek mami uzdahe u preuskom bikiniju FOTO

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 10:31

Ova lepotica je napunila 57 godina: Selma Hajek mami uzdahe u preuskom bikiniju FOTO

Tako srećna što je živa i tako zahvalna na svim blagoslovima, glumica Salma Hajek, koja je juče napunila 57 godina, ovim rečima započela je svoj rođendanski post na Instagramu.

Salma tradicionalno slavi rođendan na plaži u bikiniju, a ovoga puta se kupala, sunčala i hranila galebove.

"Moja voljena porodica, moji dragoceni prijatelji, moje zdravlje, moj posao koji me drži, moj tim koji osnažuje, moj odnos prema životinjama i prirodi i ljubav svih mojih vernih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijača. Srećan mi 57. rođendan", prisetila se Salma svega na čemu je zahvalna i poželela sebi srećan rođendan.

Pratioci su joj čestitali u komentarima, a javile su joj se i mnoge poznate kolege.

"Srećan rođendan lepotice", napisala joj je indijska glumica Prijanka Čopra (41).

Salma od 2009. godine slavi rođendan sa suprugom Fransoa-Anrijem Pinoom (61). Ona i francuski biznismen zajedno imaju ćerku Valentinu Palomu.

Njihovu ljubav nije uništila tužba manekenke Linde Evanđeliste (58) koju je podnela protiv Fransoa 2011. i tvrdila da on ne želi da prizna sina kojeg je navodno sa njom dobio 2006. godine.

Te godine su Salma i francuski biznismen počeli da se viđaju, a njegova afera sa Lindom navodno je trajala nekoliko meseci, a nije izvesno da li se dogodila pre ili nakon što je upoznao sadašnju suprugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selma Hajek 57. rođendan proslavila na plaži i fotkama u bikiniju srušila Instagram

Izvor: Luftika.rs, 04.Sep.2023, 09:29

Selma Hajek napunila je 57 godina, a rođendan obiležila fotografijama s plaže.. – Tako sam srećna što sam živa i tako sam zahvalna za sve čime sam blagoslovlena! Moja voljena porodica, moji dragi prijatelji, moje zdravlje, moj posao, moj tim, moj odnos prema životinjama i prirodi i ljubav svih...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.