Otvoren H&M

Izvor: Domino Magazin, 23.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren H&M

Saznajte šta smo sve pronašli u H&M prodavnici u Beogradu i zašto nismo zadovoljni

Kultna modna marka H&M stigla je u Beograd i majku Srbiju, a mi nismo bili lenji nego smo otišli da vidimo kako izgleda.

Prvo - prodavnica se nalazi u bivšem prostoru knjižare Nolit na uglu Resavske i Kralja Milana (broj 23.), preko puta Beograđanke. Drugo - prostor je mali. Treće - nigde na izlogu, ulazu, izlazu ili bilo gde ne piše da se radi o H&M garderobi, što nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je malo sumnjivo. Stoji samo Zekstra logo iznad i to je sve. Iz ove firme su saopštili da je u ponudi kompletan asortiman H&M, ali ovo pre izgleda kao da je neko prošao pored H&M radnje po drugim evropskim gradovima. Što se tiče ženske garderobe tu još i ima ponečega, ali muška ponuda se svodi na jednu policu sa dve košulje, sakoom i farmerkama. Ok, malo preterujemo ali nije ni daleko od istine.

Cene (pogledajte sliku ispod): muške pantalone - 1500 din, sako 3400 din, džember 1700 din, haljina 2100 din, cipele 2100 din. Nije loše i makar to podseća na cene po belom svetu.

U svakom slučaju posetite radnju pa sami zaključite ili kupite nešto, možda je nama samo loš dan.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.