Otkud piramida na Marsu?

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkud piramida na Marsu?

Vozilo “Kjurioziti” Američke svemirske agencije (NASA) nedavno je načinilo fotografije na kojima se može videti stena u obliku savršene piramide.

Pročitajte još:

"Piramida" na dalekom planetoidu samo produbila misteriju

Objekat je veličine prosečnog automobila, ali se smatra da bi u pitanju mogao da bude samo vrh mnogo veće strukture.

Stručnjaci smatraju da se ne radi o delu vanzemaljske civilizacije. Oni navode da slične formacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postoje i na zemlji, koje je oblikovala erozija prouzrokovana vetrom.

Uprkos tome, mnogi smatraju da je piramida delo neke od visoko inteligentnih civilizacija, ako ne i naše.

Naime, mnogi teoretičari zavere smatraju da su ljudi tokom tokom tajne misije uspostavili koloniju na crvenoj planeti. Oni kao glavni argument navode da je stena isuviše savršenog oblika da bi bila posledica dejstva prirodnih procesa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkud piramida na Marsu?

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Jun.2015

Vozilo "Kjurioziti" Američke svemirske agencije (NASA) nedavno je načinilo fotografije na kojima se može vidjeti stijena u obliku savršene piramide. Objekat je veličine prosječnog automobila, ali se smatra da bi u pitanju mogao da bude samo vrh mnogo veće strukture. Stručnjaci smatraju da se...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.