Otkucaji smrti u 21h

Izvor: B92, 24.Sep.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Otkucaji smrti" u 21h

Heroj akcionih filmova Stiven Sigal žari i u filmu ”Otkucaji srca”.

Detektiv San Franciska Rej Netls i njegov partner Fazi moraju da stanu na put opasnoj terorističkoj grupi. Kada Fazi strada, Netls hapsi lepu naučnicu Kler Mening zbog sumnje da je u vezi sa teroristima. Ovaj potez razbesneće vođu terorista Svona, koji postavlja ultimatum: ukoliko Kler ne bude puštena, aktiviraće eksploziv postavljen u gradu.

Kako bi se sprečila tragedija, Netlsu u pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristiže stručnjak tima za eksplozivne naprave Frenk Glas. Dok tenzije rastu, naučnica Kler otkriva motive koji su je naveli da se priključi teroristima.

U uzbuđenju i inovativnosti filma ”Otkucaji smrti” uživa veliki raspon gledaoca, a posebno ljubitelji filmova Stivena Sigala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Otkucaji smrti" u 21h

Izvor: B92, 24.Sep.2013

Heroj akcionih filmova Stiven Sigal žari i u filmu ”Otkucaji srca”...Detektiv San Franciska Rej Netls i njegov partner Fazi moraju da stanu na put opasnoj terorističkoj grupi. Kada Fazi strada, Netls hapsi lepu naučnicu Kler Mening zbog sumnje da je u vezi sa teroristima. Ovaj potez razbesneće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.