Otkriveno šta je princ Hari tačno rekao usred krunisanja kralja Čarlsa III

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 16:55

Otkriveno šta je princ Hari tačno rekao usred krunisanja kralja Čarlsa III

Dolazak princa Harija na krunisanje njegovog oca, kralja Čarlsa, s nestrpljenjem se iščekivao, a zbog loših odnosa s ostatkom porodice pratio se svaki njegov korak i svaki potez.

Danima nakon krunisanja analiziraju se sve njegove fotografije i snimci, pa je sada otkriveno da se požalio kako mu je dosta lošeg tretmana dok se spremao da gleda očevo krunisanje.

"Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni", rekao je navodno Hari dok je razgovarao sa suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje rođake, princeze Eugenije, Džekom Bruksbankom u trećem redu opatije u kojoj je krunisanje održano, što su zaključili čitači s usana.

Nije jasno ko je bio glavni akter njegove žalbe, iako se nagađa da je govorio o kraljevskoj porodici, zbog svih napetosti i zavrzlama oko njegove odluke da da ostavku kao aktivni kraljevski član i objavi vrlo kritične memoare i dokumentarni film. No isto tako postoji mogućnost da je govorio o medijima budući da je trenutno upleten u pravni postupak Visokog suda protiv nekoliko novinskih izdavača, uključujući Dejli mejl i Mejl on sandej.

"Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni. To nije idealna situacija", izjavio je navodno Hari prema tvrdnjama Džeremija Frimana, koji je sve analizirao za San.

Na to mu je Bruksbank navodno rekao: "Ako mogu da učinim da se osećaš bolje, mogu da ti pomognem. Nije to miran život, zar ne?"

Hari je odmahnuo glavom pre nego što mu je odgovorio: "Njih nije briga."

Suprug princeze Eugenije rekao mu je potom: "Nemam vremena za to, ne ako je gotovo."

Hari mu je odgovorio: "To je slučajnost."

Čitači s usana takođe su primetili kako Hari govori Bruksbanku da treba da ide na let kasnije tog poslepodneva, a onda je otišao nekoliko minuta nakon što se svečanost završila.

Hari je nakon odlaska s porodicom u Kaliforniju ostao najbliži Eugeniji i njenom suprugu, dok je s bratom Vilijamom i ocem Čarlsom u nikad gorim odnosima. Njegovo pojavljivanje u Vestminsterskoj opatiji usledilo je nakon meseci nagađanja o tome hoće li on i Megan Markl doći, a ona je odlučila da ostane u njihovoj kući vrednoj 11 miliona funti u Montesitu u Kaliforniji, sa svoje dvoje male dece Arčijem i Lilibet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.