Otkriveno kako će teći oporavak kralja Čarlsa: Slušanje ploča, crkva, slikanje

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 09:45

Otkriveno kako će teći oporavak kralja Čarlsa: Slušanje ploča, crkva, slikanje

Objava kralja Čarlsa donela je olakšanje svima koji su zabrinuti za njegovo zdravlje. Kralj je izrazio zahvalnost na podršci, a oktirveno je i kako će teći njegov oporavak.

"Želeo bih da izrazim najsrdačnije hvala za mnoge poruke podrške i lepe želje koje sam primio poslednjih dana. Kao što znaju svi oni koji su oboleli od raka, takve ljubazne misli su najveća uteha i ohrabrenje. Jednako je ohrabrujuće je čuti kako je deljenje moje sopstvene dijagnoze pomoglo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << unapredi razumevanje javnosti i osvetli rad svih onih organizacija koje podržavaju obolele od raka i njihove porodice širom Ujedinjenog Kraljevstva i širom sveta. Moje doživotno divljenje njihovoj neumornoj brizi i posvećenosti je još veće kao rezultat mog ličnog iskustva", navodi se u zvaničnoj objavi koja je potpisana sa Charles R.

Kralj će nastaviti da se odmara na imanju u Norfolku gde se nalazi od kada je napustio bolnicu nakon operacije prostate. Očekuje se da će prisustvovati jutarnjoj i nedeljnoj službi u crkvi Svete Marije Magdalene, gde je viđen sa kraljicom Kamilom, dan pre nego što mu je objavljena dijagnoza raka.

Prijatelji monarha „radoholičara“ kažu da će se verovatno prepustiti svojim omiljenim hobijima – šetnji i slikanju, piše Daily Mail.

Drugi je dodao da će kralj verovatno provesti deo svog vremena uživajući u jednoj od svojih strasti: slušajući svoje voljene ploče pokojnog kanadskog pevača Leonarda Koena, posebno pesmu "Take This Valtz", koju je opisao kao „veoma dirljivu.

Podrazumeva se da će se kralj vratiti u London na nekoliko dana početkom ove nedelje na lekarski pregled i objavljeno je da je dovoljno dobro da održava sastanke licem u lice u prestonici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.