Otkrivena najopasnija poza u seksu

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena najopasnija poza u seksu

Uz to što je otkrivena najopasnija, najsigurnijom se pozom pokazala ona najtradicionalnija

Jedna od najčešćih seksualnih poza pokazala se i najopasnijom, tvrdi grupa naučnika nakon istraživanja. Naime poza kad je žena na muškarcu odgovorna je za gotovo polovinu svih lomova penisa, pokazali su zapisi iz tri bolnice, koje su proučavali naučnici u Brazilu.

Tvrde da do toga dolazi zato što žena kontroliše penis celom svojom težinom kad “sleće” na njega, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a muškarac ne može automatski da reaguje i prekine je u trenutku kad dođe do krivog “sletanja”.

Pseća poza, kad je žena na sve četiri, odgovorna je pak za 29 posto fraktura, dok se najsigurnijom pokazala tradicionalna misionarska poza, kad je muškarac iznad žene koja leži.

Iako su ovakve nesreće retke, muškarcima koji ih dožive može biti neprijatno da dođu do bolnice, pa često odlažu traženje lekarske pomoći.

Izvor: portaloko.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.