Otkriven uzrok smrti Metjua Perija FOTO

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 00:15

Otkriven uzrok smrti Metjua Perija FOTO

Glumac Metju Peri preminuo je od dejstva ketamina, objaljeno je u izveštaju nakon obdukcije, preneo je magazin “People”.

Obdukcioni nalaz nakon smrti poznatog glumca čekao se skoro dva meseca.

Utapanje, bolest koronarne arterije i efekti buprenorfina navedeni su kao faktori koji su doprineli njegovoj smrti. U izveštaju se navodi da je Peri bio na terapiji infuzijom ketamina, a njegov poslednji tretman desio se nedelju i po nedelju pre smrti.

Perijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smrt, navodi se, nastupila je nakon uzimanja droge, na nepoznat način, a pronađen je u kućnom bazenu.

U kući su bili lekovi koji se izdaju na recept, ali obdukcija pokazuje da ništa od toga nije nađeno pored bazena. U nalazu se konstatuje da nema znakova traume niti sumnje na namernu smrt, piše "People".

Podsetimo, Metju Peri, koji se proslavio u ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", pronađen je mrtav 28. oktobra u svom domu u Los Anđelesu. Imao je 54 godine.

Pronašao ga je njegov pomoćnik, koji je pozvao Hitnu pomoć. Vozilo Hitne pomoći pristiglo je u glumčev dom u 16.07, ali nakon neuspešnog pokušaja da ga ožive konstatovana je smrt.

Dan pre smrti, on je uslikan na ručku sa ženom nepoznatog identiteta u hotelu "Bel-Air" u Los Anđelesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.