Otkriven uzrok smrti Lize Mari Prisli

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 12:40

Otkriven uzrok smrti Lize Mari Prisli

Liza Mari Prisli, jedino dete legende rokenrola Elvisa Prislija, umrla je od opstrukcije creva, saopštila je kancelarija sudske medicine okruga Los Anđeles.

Opstrukcija je bila rezultat adhezija uzrokovanih operacijom za gubitak kilograma kojoj je bila podvrgnuta pre nekoliko godina, preneo je BBC. Prislijeva, takođe pevačica, preminula je nakon što je hitno prebačena u kalifornijsku bolnicu 12. januara, u 54. godini.

Kancelarija sudske medicine je sopštila danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Prislijeva umrla prirodnom smrću i istakla da je srčani zastoj uzrokovan opstrukcijom tankog creva. Ona je sahranjena pored svog sina Bendžamina Kija, koji je izvršio samoubistvo 2020. godine.

U vreme njene smrti lokalni zvaničnici su saopštili da su hitne službe poslate u njen dom u Kalabasasu, gde su je zatekli u stanju srčanog zastoja.

Njeno poslednje javno pojavljivanje bilo je dva dana pre smrti, na dodeli Zlatnog globusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.