Otkriven razlog razvoda Sofije Vergare i Džoa Manganijela

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 14:49

Otkriven razlog razvoda Sofije Vergare i Džoa Manganijela

Glumački par Sofija Vergara (51) i Džo Manganijelo (46) potvrdili su ranije ove nedelje da se razvode posle sedam godina braka.

U papirima za razvod braka koje je podneo Manganijelo, razlog za razvod su "nepomirljive razlike“, piše TMZ.

Takođe je otkriveno da je par imao predbračni ugovor prema kojem će svako od njih zadržati svoju imovinu.

"Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se mnogo vole i brinu jedno o drugom, ljubazno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vas molimo da poštujete našu privatnost u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu životnu fazu", stoji u zvaničnom saopštenju slavnog para.

Sofija i Džo su poslednji put viđeni zajedno prošlog meseca, kada ga je posetila na snimanju filma 'Nonnas' u Nju Džersiju.

Nakon toga je proslavila rođendan na Kapriju u Italiji. Bila je okružena bliskim prijateljima, a na brojnim fotografijama koje je podelila sa svojim pratiocima, Džoa nije bilo nigde.

"Njih dvoje su se rastali već neko vreme i trebalo im je vremena da razmisle o svojoj budućnosti", rekao je izvor blizak paru za Pejdž siks (Page Six).

Podsetimo, ona i Džo su se upoznali 2014. i verili šest meseci kasnije. Venčali su se godinu dana kasnije u Palm Biču, a ceremoniji je prisustvovalo 350 zvanica, među kojima i mnoga poznata lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.