Otac stradale pevačice o čudnim okolnostima njene smrti: Drugarice su spavale...

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 16:46

Otac stradale pevačice o čudnim okolnostima njene smrti: "Drugarice su spavale..."

Nebojša Lazić, otac nesrećno stradale pevačice Andrijane Lazić, otkrio je detalje o smrti ćerke, čije telo iz Dubaija treba da stigne večeras u Srbiju.

On je rekao da malo toga zna o okolnostima ćerkine smrti.

"Dobio sam informaciju 10. januara. Ona je 7. otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili u jutarnjim satima, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj", izjavio je Nebojša Lazić, koji ne može da se pomiri sa gubitkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deteta.

"Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je pala s visine. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana", kaže neutešan Andrijanin otac.

Lazićeva je inače bila diplomirana pravnica, ali su njena interesovanja bila okrenuta i ka muzici, pa je sarađivala sa Goranom Ratkovićem Raletom. Tačnije, snimila je dve njegove pesme, koje je uskoro trebalo da objavi.

"Dogovarala je pesme sa Raletom, to je trebalo da izađe oko Srpske nove godine, tako nešto. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla", kaže Nebojša Lazić.

"Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su", ispričao je Lazić za Republiku.

Andrijana je rođena 2. novembra 1995. godine, a kako su mediji pisali, volela je putovanje i druženje sa prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.