Osvanule polugole slike Ivane Knol: Najvrelija navijačica mami uzdahe zanosnim oblinama FOTO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 13:32

Osvanule polugole slike Ivane Knol: Najvrelija navijačica mami uzdahe zanosnim oblinama FOTO

Navijačica iz Hrvatske Ivana Knol definitivno je bila najprimećenija tokom ovogodišnjeg Mundijala u Kataru, a znatiželja za njom ne jenjava mesecima nakon završetka svetskog takmičenja u fudbalu.

Naime, Ivana Knol (30) iskoristila je sunčan dan da pozira u šarenom kupaćem kostimu na plaži u Majamiju.

Ivana je zavodljivo pozirala na plaži dok su fotografi "lovili" da fotografiju svaki deo njenog tela u minijaturnom bikiniju, koji više otktiva nego što pokriva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Trenutno najpoznatija navijačica na ovim prostorima, a i šire, pojavila se na plaži u šarenom kupaćem kostimu i sunčala se, a fotografije su bez dodatnih filtera.

Podsetimo, Ivana je privukla veliku pažnju na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, a svoje fanove na Instagramu često počasti fotografijama na kojima pozira u mini bikiniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.