Ostavio dve najlepše žene na svetu, pa sad šeta 30 godina mlađu FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 16:27

Ostavio dve najlepše žene na svetu, pa sad šeta 30 godina mlađu FOTO

Francuski glumac Vensan Kasel (57) nedavno se pojavio na tradicionalnom karnevalu u Riju, a društvo mu je pravila 30 godina mlađa devojka Nora Baptist (27).

Oni su za tu priliku obukli oskudna odela i to u skladu sa tradicijom samog događaja, a nije tajna i da su prisustvovali "Baile da Arara" zabavi koja okuplja slavne ličnosti.

Razveo se, pa zaveo 30 godina mlađu: Vensan Kasel se ne odvaja od nove devojke FOTO

Francuski glumac je, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vidi sa fotografija, nosio cirkone oko vrata, pokazavši mišićavo telo . Ipak, pažnju javnosti privukla je njegova nova devojka koja se pojavila u crnim gaćicama i minijaturnom grudnjaku od svetlucavih cirkona.

Inače, Vensan Kasel iza sebe ima dva braka - sa italijanskom divom Monikom Beluči i 26 godišnjom manekenkom Tinom Kunaki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.