Ostao bez svoje prepoznatljive kose: Proćelavi Džejson Momoa šokirao svet VIDEO

Izvor: B92, 03.Feb.2020, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostao bez svoje prepoznatljive kose: Proćelavi Džejson Momoa šokirao svet VIDEO

Glumac Džejson Momoa pojavio se u jednoj reklami i šokirao mnoge. Momoa u reklami, koju je radio za kompaniju Roket mortgejdž, polako skida delove tela, a na kraju ostaje i bez svoje prepoznatljive duge i guste kose.

Popularnog Akvamena i Kala Drogoa iz serije "Igra prestola" vidimo u reklami kako dolazi do svoje prelepe kuće, prolazi pored paparaca, ulazi unutra i počinje da se skida. Prvo cipele, pa deo jedne ruke, deo druge, a onda podiže i majicu i skida izvajane trbušnjake. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To nije sve. Glumac odlazi na kauč i skida periku, pa možemo da vidimo da je ćelav.

"Moja kuća. Ovo je jedino mesto na kojem mogu da spustim svoj gard i da se osećam komforno", kaže glumac u reklami i počinje da skida "viškove sa sebe".

Mnogima se ova reklama nije dopala, te su na društvenoj mreži Tviter izrazili svoje nezadovoljstvo.

"Ovo nije nešto što sam očekivao od Džejsona Momoe", "Stvarno je to uradio?", "Zašto?", samo su neki od komentara na ovu reklamu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Proćelavi Džejson Momoa šokirao svijet

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2020

Glumac Džejson Momoa pojavio se u jednoj reklami i šokirao mnoge. Momoa u reklami, koju je radio za kompaniju Roket mortgejdž, polako skida dijelove tijela, a na kraju ostaje i bez svoje prepoznatljive duge i guste kose.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.