Osmogodišnja kćerka starlete želi da se bavi Onli fansom kada poraste: Prava je diva FOTO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 17:13

Osmogodišnja kćerka starlete želi da se bavi Onli fansom kada poraste: "Prava je diva" FOTO

Najmlađa kćerka starlete Kejti Prajs, osmogodišnja Bani, rekla je da želi da krene stopama svoje mame pa tako planira da se pridruži sajtu Onli fans kada bude starija. Na ovoj platformi se deli eksplicitan sadržaj za odrasle.

Mama petoro dece otkrila je fanovima da je ovaj posao karijera snova njene kćerke tokom pitanja i odgovora na Instagramu, kada ju je upitala: "Jesi li poznata?", na šta je ona odgovorila "Da!", pre nego što je Kejti pitala: "Po čemu si poznata?" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgovorila je sa "Ti".

"Šta želiš da radiš kad budeš kad porasteš?“, dodala je Kejti, na šta je devojčica rekla: "Želim da budem kao ti i da radim Onli fans, fotografisanje". Kasnije je podelila sliku svoje kćerke u blistavim srebrnim štiklama.

Kejti je potom na svom Instagram storiju objavila fotografiju svoje osmogodišnje kćerke u visokim potpeticama.

44-godišnja rijaliti zvezda i starleta je otvorila Jutjub nalog za malu Bani ove godine, prema izveštajima Birmingam lajva, a nije tajna da je obožavaoci često kritikuju jer ovako promoviše svoju decu.

Uprkos svim kritikama, Kejti je nastavila sa ovakvim načinom promovisanja porodice. Nedavno je izjavila da je Bani "prava diva koja obožava TikTok".

"Bani je veoma je drska i trudi se da se ističe. Ona voli TikTok, iako joj je zabranjen!"

U međuvremenu, Kejti se dotakla i svoje najstarije ćerke Princes (15) i njene želje da u budućnosti postane model, piše Daily record.

Princes je nedavno potpisala ugovor sa PrettiLittleThing. Kejti je rekla: "Spremna je na to. Čim napuni 16 godina, više je nema."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.