Oskarovka se pojavila u filmu kao od majke rođena: Zašto se tuče gola? FOTO

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 11:40

Oskarovka se pojavila u filmu kao od majke rođena: "Zašto se tuče gola?" FOTO

Oskarovka Dženifer Lorens scenom iz novog filma "No hard feelings", koji se od sinoć emituje na Netfliksu u Americi, uzburkala je javnost.

Naime, u jednoj sceni glumica se pojavljuje bez odeće, nakon što su joj je protivnici u filmu ukrali, i tada kreće u ljutu borbu sa neprijateljima.

Nije samo puka golotinja privukla pažnju, koliko sve ostalo u vezi sa filmom, pa su usledili komentari gledalaca na društvenim mrežama.

"Zbog čega se Dženifer Lorens >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tuče gola u filmu?", pitao je jedan korisnik Tvitera, dok su drugi pisali:

"Nisam ni izdaleka obraćao pažnju na film koji sam pustio da gledam na poslu i odjednom sam se okrenuo i video Dženifer Lorens kako tuče gole tinejdžere na plaži i dobija udarce po intimnim delovima", "Dženifer Lorens je urnebesno smešna i potpuno neustrašiva. Da je ne poštujem toliko, verovatno bih je zaprosio".

Inače, glumica je ranije ove godine govorila za Varajeti na temu eksplicitne scene u novom filmu:

"Svako u mom životu i mom timu radi pravu stvar, a onda ja pitam: 'Da li si siguran/sigurna?', nisam se uopšte dvoumila, bilo mi je presmešno", rekla je Dženifer.

Kako izgleda Dženifer Lorens u sceni u kojoj se tuče gola, pogledajte na fotografiji u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi film na Netflixu zapanjio gledaoce: Oskarovka osvanula gola (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2023

Dženifer Lorens zapanjila je obožavaoce potpuno golim izdanjem u svom novom filmu "No Hard Feelings", koji je upravo objavljen na Netflixu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.