Opšti haos na proslavi: Poznati glumac sprečio napad na obezbeđenje VIDEO

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 22:00

Opšti haos na proslavi: Poznati glumac sprečio napad na obezbeđenje VIDEO

Poznati glumac je sprečio da sukob dostigne veće razmere.

Dok je trajala proslava povodom završetka snimanja serije "Vanderpump Rules", jedan muškarac napao je obezbeđenje. Stvari su se izmakle kontroli, a onda se umešao glumac Tom Sandoval koji je sprečio dalji sukob. Snimak toga kruži društvenim mrežama. Indentitet muškarca koji je inicirao incident nije poznat.

Na snimku se vidi kako muškarac poliva radnike obezbeđenja, a onda podiže stolicu kojom je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nameravao da ih udari. U tom momentu umešao se glumac Tom Sandoval koji je uspeo da smiri situciju.

"Upravo smo sedeli za stolom i došao je odjednom tip i zgrabio središnji deo vaze za cveće i bacio ga na obezbeđenje", piše u opisu snimka sa Tiktoka gde je prikazan incident, piše TMZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.