Opljačkana Maraja Keri – nije bila obazriva

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 10:23

Opljačkana Maraja Keri – nije bila obazriva

Maraja Keri opljačkana je, kako saznaje Pejdž Siks, kada je provodila odmor u Italiji i u Hemptonsu

U julu je provaljeno je u pevačicin dom u Atlanti, a policija je navela da je istraga još uvek otvorena te da ne mogu da dele veliki broj informacija javnosti.

Vila vredna 5,65 miliona dolara kupljena je u novembru 2021. Kuća sa devet spavaćih soba i 13 kupatila ima bazen, teniski teren i igralište.

Keri je u međuvremenu provela prošli mesec u Italiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa dečkom Brajanom Tanakom i svojim blizancima Monro i Marokanom.

Slike sa letovanja bile su svuda po internetu - i možda je to skrenulo pažnju lopovima koji su tada znali da će kuća biti prazna.

Provala je policiji prijavljena 27. jula, a iako nije poznato koji predmeti i vrednosti su izneti iz vile, lopovi su se sigurno "oparili".

Keri je poznat po dekadentnom načinu života. Davne 2017. godine, diva je pokazala svoj Tribeka ormar za Vog, pokazujući hrpe Lubutan cipela i Birkin torbi, kao i memorabilije Merilin Monro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.