Opasna igra sportiste i supruge: Povredio se tokom seksa? FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 22:01

"Opasna igra" sportiste i supruge: Povredio se tokom seksa? FOTO

Ovo je jedna od priča sa sportskih terena koja bi se mogla svrstati u rubriku "bizarno" a koja se, po rečima učesnika, dogodila u spavažoj sobi.

O tome je pred novinarima govorio Dastin Džonson, uspešni golfer koji je bio i na vrhu, a tokom karijere došao je do dva naslova na ‘Majorima’, na najvećim svetskim turnirima. Poznat je i po svom privatnom životu s obzirom na to da je u braku sa ćerkom legendarnog sportiste.

Dok je bio sa suprugom Paulinom, ćerkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poznatog hokejaša, američki golfer pretrpeo je povredu leđa, otkrivajući tu informaciju kada ga je jedan novinar pitao šta se to dogodilo.

Pitanje koje je postavljeno golferu trebalo je da otkrije da li se Dastin povredio prilikom igre ili nošenja dece, na šta je Dastin odgovorio da je “podizao malo veće dete”, misleći na suprugu Paulinu.

To “veće dete” je jako aktivno na Instagramu, a čini se da je sa suprugom bilo akcije i u krevetu, što je dovelo do problema sa leđima, bar kod njega.

Nakon što je imao odgovor o “malo većem detetu”, Džonson se pred novinarima šeretski nasmejao, ostavljajući ih u šoku takvim rečima i insinuacijama na nastanak povrede.

Nakon toga nije bilo dodatno novinarskih pitanja, a u vazduhu je ostalo da visi da li se povreda dogodila tokom intimnog odnosa bračnog para.

Inače, Paulina i Dastin su u brak uplovili prošle godine. U aprilu su proslavili prvu godišnjicu braka, a zajedno su već jako dugo, 10 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.