OnlyFans zvezda imala seks usred prodavnice nameštaja VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 12:46

OnlyFans zvezda imala "seks" usred prodavnice nameštaja VIDEO

Džekson O'Doerti je zgranuo sve prisutne, ali i one koji ga prate na društvenim mrežama, koja ga prikazuje kako izvodi seksualne poze sa svojom 'sestrom' dok kupuje novi krevet.

Zvezda TikTok- a, koja je stekla slavu nakon pokušaja da rekonstruiše "Plejboj vilu“ u Australiji, ušao je u prodavnicu nameštaja sa svojom "sestrom" Izabel, u potrazi za krevetom.

Odmah je prodavačici rekao šta traži.

"Tražimo dušek i okvir za krevet. Oboje. Ovo je moja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sestra Izabel“, rekao je Džekson, pokazujući na ženu raskošnog izgleda.

"Njen muž trenutno radi u rudniku. Tako da joj pomažem. Malo se stidi da ide u radnje", objasnio je prodavačici.

Džeksonova sestra je rekla da je dušek malo 'tvrd' što je navelo par da oponaša seks na krevetu.

Ovaj, malo je reći previše slobodan par, je u samo nekoliko sekundi uspeo da zaprepasti ne samo prodavačicu, već sve prisutne.

Kao što smo na početku naveli, Džekson je neko ko uživa u snimanju raznoraznih događaja, te tako na njegovim društvenim mrežama vrlo često možete da vidite lascivan i pomalo neobičan sadržaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.