OnliFans zvezda otkrila bizarnu tajnu: Očuh plaćao da gleda kako ima seks sa partnerom FOTO

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 21:51

OnliFans zvezda otkrila bizarnu tajnu: Očuh plaćao da gleda kako ima seks sa partnerom FOTO

OnliFans zvezda Taila je otkrila mračnu stranu ove platforme. Naime, kako kaže, njen očuh je bio glavni pretplatnik, pa je tako imao uvid u sve moguće eksplicitne fotografije i snimke koje je ona postavljala na ovu platformu.

Taila je rekla da zahvaljujući sadržaju koji objavljuje na OnliFans-u uspeva da zaradi više od 6.000 dolara, međutim sve je bilo super dok nije otkrila da je jedan od njenih najvećih pratilaca mamin dečko.

"Upropastila sam maminu vezu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nikada nisam planirala da ispričam ovu priču na TikToku, ali evo nas", rekla je ona na TikToku.

"Kada sam prvi put otvorila nalog na OnliFansu, imala sam jednog kupca koji je bio broj jedan. Kupovao je svaku stvar koju sam mu poslala, a bio je verni pratilac od početka. Razgovarali bismo svaki dan, a on je imao posebne zahteve, vrlo specifične, ali i vrlo specifično korisničko ime na veb stranici. "

Prema Taili, muškarac je potrošio 500 dolara na njen profil kako bi video mnogo eksplicitniji sadržaj ove mlade žene i oboje su imali zajedničke fotografije.

"Bila sam potpuno zbunjena i pokušavala sam da saznam ko je ta osoba iz mojih kontakata", nastavila je ona.

"Suzila sam krug na šestoro ljudi, a među njima je bio moj očuh. Otišla sam sa na njegov profil i poslala sam mu poruku: 'Znam ko si.' U roku od dva minuta, dobila sam poruku od njega gde je rekao: 'Hej Tej, možemo li da razgovaramo?'

"Kada sam ga uhvatila, on je sve porekao i očigledno ga se moja mama odmah otarasila. Ali da, ako želite da pričate o porodičnoj traumi, moj očuh me je gledao kako imam seks sa svojim partnerom dva meseca. Nije me video samo u toplesu, već je video snimke na kojima se dodirujem" zaključila je ova devojka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.