Onli Fens manekenka otvoreno: Imam 7.000 virtuelnih momaka. Pravi me se plaše FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 19:18

Onli Fens manekenka otvoreno: "Imam 7.000 virtuelnih momaka. Pravi me se plaše" FOTO

OnliFans model Nala Rej tvrdi da ima "7.000 momaka na mreži" i kaže da su bolji od pravih. Navodi da je primorana da izlazi sa muškarcima sa mreže jer su momci "previše uplašeni" njenim izgledom u stvarnom životu.

Nala Rej, tvrdi da ima "7.000 momaka na mreži" – i kaže da su bolji od pravih.

Ona kaže da se bori da pronađe partnera koji nije "uplašen" njenim izgledom, kao ni finansijskim uspehom.

Nala kaže da ima armije obožavalaca koji se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njenu pažnju na mreži - ali njene vanmrežne romantične aktivnosti uglavnom ne postoje.

Manekenki, koja zarađuje oko 240.000 funti (300.000 dolara) mesečno, dosta je "posesivnih" partnera i umesto toga odlučuje da se fokusira na "7.000 momaka" koje ima na sajtu za odrasle.

I to ne računajući njenih dodatnih 584.000 pratilaca na Instagramu.

Objašnjavajući kako ova postavka funkcioniše, Nala je rekla:

"Svako jutro šaljem momcima nešto veselo, a onda će se neki od njih javiti i malo ćemo razgovarati. Razgovaramo o njihovim životima, kako izgleda njihov dan, kako su spavali – to je kao puna veza. Zaista sam ponosna na ove veze, ja sam njihova onlajn devojka.

Imam dva izbora. Ili imam redovnog momka kao svog jedinog dečka, koji ne može da se nosi sa činjenicom da budem primećena u javnosti ili da zarađujem mnogo novca - ili izlazim sa momkom na mreži" i dodaje: "Biram ovo drugo."

Nala, koja je mesecima sama, insistira na tome što joj sloboda u stvarnom životu zapravo pomaže da uspostavi trajnije veze na mreži.

Obe njene prethodne veze počele su da se "raspadaju" posle godinu dana zbog "nesigurnosti" ili zato što je "želela slobodu".

Rekla je: "Ako dobijem dečka [u stvarnom životu] i počnem da delim svoju pažnju sa njim, to će mi oduzeti ovo i zaista je važno da izgradim te odnose sa ovim momcima. Oni znaju da sam tu za njih ako sam im potrebna i to me čini zaista srećnim."

Nala se bori da pronađe muškarce van mreže koji će prihvatiti njenu karijeru – ili ako to rade sami, kaže da se osećaju omamljenim zbog njenih većih prihoda.

Rekla je: "Ljudi će mi prići na ulici i reći: ’O, Bože, jesi li ti Nala? Ja sam tvoj najveći obožavatelj’ – i normalnoj osobi je teško da se nosi sa tim. U njihovom umu, to im govori da je ta osoba videla njihovu devojku golu i osećaju da je to nepravedno. I ja sam izlazila sa muškarcima koji rade OnliFans, ali su ljubomorni što sam bolji u tome i zarađujem 10 puta više novca od njih. Oni su zastrašeni činjenicom da sam ja sposobna da ovoliko zarađujem. Dakle, ili su previše posesivni ili suviše nesigurni, a ja jednostavno ne mogu da se nosim sa tim."

Na sreću, manekenka ima svoju zajednicu onlajn ljubavnika na koju se može osloniti i redovno dobija pozitivne povratne informacije od njih.

Nala je zaključila: "Muškarci će mi reći da im poboljšavam život i zbog toga se osećam zaista dobro."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.