Oni su TOP 10 takmičara 1. sezone MasterChef Srbija: Zadaci sve teži, jedan može biti najbolji

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 19:12

Oni su TOP 10 takmičara 1. sezone "MasterChef Srbija": Zadaci sve teži, jedan može biti najbolji

Nakon završetka 16. epizode "MasterChef Srbija", mogli ste da vidite ko se izborio za svoje mesto u TOP 10 takmičara najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua.

U trci za najboljeg MasterChef kuvara ostali su Ivana Ćorović, Anamaria Babičković, Milica Krstić, Vesna Radovanović, Tanja Simić, Martin Osmanović, Nemanja Alempijević, Nenad Lukjanović, Gordana Stanković i Milana Bogdanović.

Atmosfera u kuhinji je fantastična, svi takmičari su spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za nove kulinarske izazove, vredno rade, uče, pretražuju recepte, ali se i druže i uživaju u kuvanju. Međutim, pred njima je još mnogo izazova i dokazivanja u pripremanju različitih specijaliteta. Moraju da budu koncentrisani kako bi sva jela, koja serviraju pred cenjenim sudijama, izmalila osmehe na njihovim licima, ali i da bi se pokazali kao dobri timski igrači.

Iako su napravili jedan veliki korak napred, svi su još uvek daleko od prestižne titule prvog MasterChefa Srbije i novčane nagrade od 50 hiljada evra. Onima koji su ušli u TOP 10, MasterChef sudije će u novoj 17. epizodi čestitati, ali i podsetiti ih da imaju mnogo toga još da nauče.

Da bi došli do finala moraće da savladaju još mnogo kulinarskih veština. Kriterijumi članova žirija će biti sve stroži, a zadaci teži. Ukus, izgled i tehnike kojima vladaju, moraju da budu na mnogo višem nivou. Svaka greška će od sada skupo da ih košta. Titula pobednika jednostavno mora da se zasluži!

Četvrtkom i petkom u 20.55 na programu Prve televizije nastavite da gledate nove izazove i zadatke pred koje će takmičare stavljati čuveni sudijski trojac - Filip, Branko i Nenad.

Do sada smo videli da se Vesna odlično snalazi sa različitim začinima, da Ivana ima kreativnost, Milana brzo uči i sluša savet sudija da se ne predaje. Znamo da je Martin do samog kraja posvećen jelu koje sprema, da Nenad svaki put priželjkuje jelo sa mesom kao glavnom namirnicom, da Milica voli testa, da je Nemanja dobar u pravljenju gelova, da Gordani leže domaća jela, Anamarii od ruke idu i slana jela i poslastice, a da Tanja ume dobro da odgovori na zadatke sudija.

Dok se naših NAJBOLJIH 10 uveliko sprema za nove krugove takmičenja, rerne rade punom parom i mikseri zuje, pozivamo sve zainteresovane gledaoce da se prijave za 2. sezonu "MasterChef Srbija" OVDE!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.