One su oduvek bile bogate, a sada su i slavne

Izvor: B92, 21.Maj.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One su oduvek bile bogate, a sada su i slavne

Svojim predanim radom došle su do statusa zvezde, ali mamini i tatini milioni na računu bili su im odlična odskočna daska.

Tejlor Svift

Skot Svift, otac poznate pevačice, je uspešan poslovni čovek i finansijski savetnik, a njena majka Andrea je menadžerka.

Oni su uložili dosta novca u diskografsku kuću sa kojom je Tejlor kasnije potpisala ugovor.

Majli Sajrus

Majli se rodila 1992. kada je pesma "Achy Breaky Heart" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njenog oca Bilija Raja Sajrusa bila na vrhu muzičkih hitova.

Iako porodica raspolaže velikim bogatstvom, Majli je odlučila da krene istim putem.

Kristin Stjuart

Mlada glumica je odrasla u porodici koja je oduvek bila u šoubiznisu. Njen otac je producent u FOX, a majka je bila scenarista.

Ona je detinjstvo provela u vili vrednoj 1,75 miliona dolara u elitnom delu Holivuda.

Ariana Grande

Njen otac je direktor uspešne kompanije "Ibi Designs" čiji su klijenti poznati kao što je Edi Marfi.

Sa druge strane, Ariana je počela da zarađuje još u detinjstvu zahvaljujući angažmanu na američkoj dečjoj televiziji "Nickelodeon".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.