Ona ne razmišlja o otkazu: Radim kao domina i ponižavam muškarce za 20.000 dolara FOTO

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 19:54

Ona ne razmišlja o otkazu: "Radim kao domina i ponižavam muškarce za 20.000 dolara" FOTO

Elizabet u svojoj ispovesti otkriva detalje iz privatnog života kao i sa kakvm se sve klijentima sreće.

Manekenka koja je nekada krasila naslovnicu Playboya sada zarađuje 16.000 funti (gotovo 19.000 evra) mjesečno ponižavajući muškarce na internetu kao domina.

Elizabet Mari Ševalier kaže da se oseća preporođeno otkako se vratila u industriju za odrasle, a u međuvremenu je postala plavuša i sredila je grudi ya cifru od 9.000 evra.

29-godišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja ima 3,8 miliona pratilaca na Instagramu, dospela je na naslovnice stranih medija prošle godine nakon što je izjavila da su muškarci zastrašeni njenim dobrim izgledom. Uprkos njenoj očitoj lepoti, bivša Plejbojeva zečica otkrila je da joj nije lakoda ide na sastanke sa muškarcima jer ima problem sa samopouzdanjem.

Ipak, odlučila je da poradi na tome tako što se priključila platformi za odrasle, OnlyFans, te je uložila u svoj novi izgled. Grudi je povećala sa D na E, počela je da snima vrele fotografije i videe te se ‘bacila‘ na ponižavanje muškaraca koji žele da ih neko ponižava i postala online domina. Sve to omogućilo joj je zaradu od 20.000 dolara mesečno.

"Kao da sam ponovno rođena! Moj novi izgled je vrlo provokativan, osećam se drugačije i definitivno sada privlačim puno više muške pažnje. Muškarci mi sada plaćaju da im ocenim polni organ i da ih ponižavam. Volim biti dominantna i nije mi problem da vičem na muškarce, to je pomalo katarzično kad mogu istresti sve svoje frustracije na njima", priznaje Elizabet.

OnlyFans model kaže da je većina njenih klijenata dobrostojeća te je više nego srećna što im može pomoći da ostvare svoje fantazije.

"Neki muškarci su mi tražili da snimim videe u kojima ponižavam njihove devojke, mislim da se pale na tu ljubomoru među ženama. Često im moram snimati glasovne poruke u kojima govorim stvari tipa - ‘tvoj muškarac je sada moj‘ ili ‘seksala sam se s tvojim dečkom prošle noći‘. To je pomalo ironično jer sam ja privatno uvek na strani djevojaka. Ovo što radim uopše nisam ja i da sam ja na mestu tih žena, ne bih bila srećna da mi moj muškarac to radi. No, gledam na to kao na deo mog posla, a takvih zahteva ima puno", objašnjava i dodaje da to ne smeta baš svim partnerkama njenih klijenata.

"Neke devojke to iskoriste za igranje uloga u krevetu sa svojim partnerima ili pak praktikuju otvorene veze ili neku vrstu poliamorije", dodaje.

Takođe je ispričala kako je jednom bila pozvana da se pridruži jednom paru u BDSM igricama.

"Razgovarala sam sa jednim tipom putem FaceTimea, a on je bio obučen kao rob, dok je sa njim u sobi bila još jedna domina. Samo sam trebala da joj kažem šta da mu radi i kako da ga muči, to je bio timski rad, obe smo bile plaćene za to. Takođe sam imala neke muškarce koji su se oblačili u služavke i šminkali se, koji su želeli da im se naređuje", ispričala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.