Ona ne može da kontroliše orgazme: Hvataju me i u javnosti, po stotinu dnevno VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 21:28

Ona ne može da kontroliše orgazme: "Hvataju me i u javnosti, po stotinu dnevno" VIDEO

Kara Anaja iz SAD-a je prvi nekontrolisani orgazam doživela pre desetak godina dok je bila u trgovini. Uhvatila je panika jer nije znala što joj se događa. Od tada ne prođe dan da ih ne doživi.

Orgazam je može uhvatiti bilo gde jer ona nema nikakvog uticaja. To joj se događa u trgovini, na ulici, u restoranu, u automobili dok vozi, pred drugim ljudima… Bude je i noću pa je često neispavana.

"Priznajem, umorna sam već od toga i nikome to ne bi poželela. Sledeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me može pogoditi za sekundu, minutu, nakon nekoliko sati, nikad ne znam kad. Jednom sam izbrojala 180 orgazma za dva sata. Neugodno mi je kad idem deci u školu, iako mi se čini da ostali to ne vide, ali ja znam, a oko mene su deca. Nadam se da ću jednog dana biti izlečena od toga", ispričala je Kara.

Ni njenom suprugu Toniju nije lako zbog toga. Kaže da je u početku, kada su joj dijagnostikovali poremećaj, mislio da je to nemoguće. Priznaje kako nije imao razumevanja i bio je uveren da nije normalna. Istog mišljenja su i dalje njeni roditelji i još neki bliski ljudi. Ona, pak, izbegavala da izlazi, traži posao… Puno vremena provodila je kod kuće i neretko je padala u depresiju.

Lekari su joj dijagnostikovali redak poremećaj – konstantno genitalno uzbuđenje. Nju uzbudi sve i svašta, odnosno svakodnevni banalni poticaji koji nas okružuju. Na primer, mirisi, ono što vidi, dodirne… Leka nema, a lekari ne znaju niti zašto se ovaj poremećaj pojavljuje, prenosi Daily Mail.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.