Ona mami uzdahe gde god se pojavi, ali je nesrećna u ljubavi – često su je varali i ostavljali

Izvor: B92, 23.Okt.2023, 11:39

Ona mami uzdahe gde god se pojavi, ali je nesrećna u ljubavi – često su je varali i ostavljali

Engleska glumica Dženifer Metklif, najpoznatija po ulozi Džejd u sapunici "Hollyoaks", nedavno je uslikana na plaži u Španiji.

Ona je za tu priliku nosila bikini sa životinjskim printom, a paparaci željni najnovijih fotografija poznate glumice su je brže-bolje uslikali.

Kako se vidi, fotografi su imali šta da zabeleže, a vitko telo i bujne grudi su sigurno punile naslovnice stranih tabloida.

Dženifer Metkalf uprkos uspesima koje niže i besprekornoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepoti, nikad nije imala sreće u ljubavi.

Pre dve godine se rastala od televizijske zvezde Grega Lejka s kojim je dobila dete. Na Instagramu je tada napisala da su se sporazumno razišli i da će zajedno odgajati svog trogodišnjeg sina Deja.

Ali to nije bio prvi put da je Dženiferino srce slomljeno. Dženifer (36) i Greg su počeli da se zabavljaju ubrzo nakon što je za Božić 2012. nju napustio bivši dečko Silvan Longšambon. I to kako!? Silvan ju je navodno nazvao na Božić da joj kaže da gaji osećanja prema svojoj novoj TV partnerki Samiji Gedi. Skrhana Dženifer bila je užasno ponižena nakon što je njen tadašnji partner na najokrutniji način prekinuo dvogodišnju vezu. Nakon tog priznanja, ona mu je rekla da spakuje kofere i napusti njihov dom, piše Zadovoljna.rs.

Poslala mu je poruku posle toga zahtevajući da se iseli i iz njihove kuće u blizini Liverpula, kada se vratio sa putovanja po Francuskoj. Samo 20 dana nakon raskida ona je viđena sa novim dečkom – Gregom.

Malo nakon toga je zadesila još veća bol, jer se sa Gregom rastala samo nakon četiri meseca. Njeni prijatelji su tada rekli da ona nije spremna za novu vezu.

Jedan je rekao: „Džen i Greg su uvek bili osuđeni na propast – ona zapravo nije prebolela sve što se dogodilo sa Silvanom. Ona je divna devojka i zaslužuje da bude srećna, posebno posle svega što je prošla sa Silvanom, što je za nju bilo zaista ponižavajuće. Ali izgleda da Greg nije pravi za nju. Oni su se svakako znali i od pre, ali su tada počeli da provode više vremena zajedno.“

Ipak, par je uspeo da ispravi stvari i pokušali su ponovo.

Ostvarili su se kao roditelji u junu 2017. godine, kada je na svet došao njihov sin Dej, a Džen ga je opisala kao svoju "čudesnu bebu".

Godine 2018. na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa Silvanom, Dženifer je priznala da nije imala kontakt sa njim.

Nakon što su se ona i Greg rastali, napisala je na Instagramu: „Greg i ja smo odlučili da se sporazumno rastanemo pre nekoliko meseci. Ostajemo prijatelji i oboje ćemo nastaviti da budemo u dobrim odnosima kao Dejovi roditelji i cenili bismo privatnost tokom ovog perioda. Hvala svima koji su nas podržavali pre, tokom i posle ovoga.“

Danas Dženifer sama i slobodna podiže svog sina, a ovih dana je viđena na plaži i izgleda bolje nego ikad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.