Ona je prva eliminisana iz MasterChefa Srbija: Zbog svoje krempite je napustila takmičenje

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 23:24

Ona je prva eliminisana iz "MasterChefa Srbija": Zbog svoje krempite je napustila takmičenje

U šestoj epizodi najpopularnijeg kulinarskog šoua “MasterChef” takmičenje je bilo podeljeno između dva tima – plavog i crvenog!

Na čelu plavog se nalazila Milana koja je za svoj tim izabrala Martina, Teodoru, Nemanju, Silvanu, Slavicu i Bogdana.

Predvodnik crvenog tima bila je Milica, koja je kuvala zajedno sa Anamariom, Ivanom, Ognjenom, Kikanom, Gordanom i Nenadom.

Budući da u petoj epizodi nije bilo eliminacije, ovoga petka je ipak došlo do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napuštanja takmičenja.

Nakon što se crveni tim odlično snašao u pripremanju punjenih ravioli kao predjela i piletine u sosu od pomorandže kao glavnog jela, Miličin tim se spasio od eliminacije i nastavak takmičenja posmatrao sa čuvenog balkona.

Nažalost, jedan takmičar iz plavog tima nije bio te sreće.

Takmičari plavog tima su morali da učestvuju u eliminacionom kuvanju, dobivši zadatak da naprave krempitu. Pred svakim takmičarem se nalazio tačan recept, ali su sudije ipak morale da izglasaju najslabiju kariku a to je bila Slavica.

Slavica Arsić je prvi eliminisani takmičar “MasterChef Srbija” i ona je ovog petka napustila takmičenje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.